Ειρήνη μεταξύ ανθρώπων - Πόλεμο με τους απάνθρωπους

poetry the soul's kingdom

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Τρικλοποδιάς - Τρέλα είναι


Τρέλα είναι .
Τρέλα είναι να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη και να αναρωτιέσαι αν αυτός που βλέπεις είναι ο εαυτός σου.
Τρέλα είναι να προσπαθείς να κολάσεις το μυαλό των άλλων μόνο και μόνο για να τραβήξεις την προσοχή τους και ύστερα να αδιαφορήσεις.
Τρέλα είναι να συμπάσχεις σε ένα στάδιο εξέλιξης της νόησης ώστε να κατασκευάζεις εξελιγμένες μηχανές.
Τρέλα είναι να είσαι καθαρός και να νιώθεις πολλές φορές βρώμικος φαντασμένος μήπως η βρωμιά των γύρω είναι τώρα αγγιγμένη στο μυαλό σου και επηρεάζει την δικιά σου καθαρή νόηση.
Τρέλα είναι να συμβάλεις σε ένα έργο που δημιουργεί αυταπάτες και στον κόσμο αφήνει μόνο αναπάντητες για πάντα αμφιβολίες.
Τρέλα είναι να φαντάζεσαι ότι είσαι πιγκουίνος και στο τέλος έτσι απλά να το πιστεύεις.
Τρέλα είναι να χαθείς μες το σκοτάδι μόνος σου σε ένα δάσος που για πρώτη σου φορά το περπατάς . Ή Λογική των Ζώων.
Τρέλα είναι να συμπάσχεις στην απέχθεια των γύρω σου σαν να σου αρέσει να απολαμβάνεις την κακία.
Τρέλα είναι να νιώθεις πως η τρέλα σου είναι λογική ενώ είναι απλά ένα κομμάτι νόησης με αρκετή παραμόρφωση.
Λογική είναι να απέχεις από οποιαδήποτε επαφή με την πραγματικότητα που παρουσιάζεται με την μορφή τσιμέντου και ηλεκτρονικής και ηλεκτρικής ευτυχίας.
Τρέλα είναι να πεις κάποιον τρελό όταν αυτά που ξεστομίζει τυγχάνουν την απόλυτη ροή μιας ενεργειακά δομημένης σκέψης ώστε να σε φτάσει απλά στα άκρα της δικής σου σκέψης μόνο και μόνο για να δεις αν από κει βλέπεις γκρεμό η μια συνέχεια.
Τρέλα είναι να νομίζεις πως όλοι σε υποστηρίζουνε όταν όλοι γύρω σου κοιτάνε να υποστηρίξουνε μονάχα τη δική τους άποψη και ως εκεί φαίνεται να φτάνει ο σκοπός τους.
Τρέλα είναι να ομιλάς με τους πιθήκους και τα ζώα τα υπόλοιπα σαν αυτά να σε καταλαβαίνουνε καλύτερα από τους ίδιους τους ανθρώπους. Ή Λογική των Ζώων .
Τρέλα είναι να νομίζεις πως αν η Λογική σου σταματήσει θα υποστείς εγκεφαλική αποδιοργάνωση και θα πάψεις να έχεις συνειδητή επαφή με το περιβάλλον.
Τρέλα είναι να σκοτώνεις κάθε τι καλό που εμφανίζεται μπροστά σου ως συναίσθημα μόνο και μόνο γιατί φοβάσαι να αποδεχτείς ότι μπορεί να αγγίξει την πιο λεπτή σου ευαισθησία.
Τρέλα είναι να συνεχίζεις να πιστεύεις σε κάτι που κανένας άλλος δεν πιστεύει αλλά είσαι σίγουρος ότι αυτό που πιστεύεις εσύ είναι και το αληθές . Ή Αυθεντική Λογική .
Τρέλα είναι να νομίζεις πως εκεί που αρχίζει η λογική σταματάει η τρέλα και εκεί που αρχίζει η τρέλα σταματάει η λογική.
Τρέλα είναι να απέχεις από οποιαδήποτε εγκεφαλική ενημέρωση για το πώς πραγματικά συνέρχεται ο ανθρώπινος νους από πνευματικές αποτυχίες.
Τρέλα είναι να αγαπάς τον άλλον όταν αυτός επιθυμεί να πράξει για κακό σου. Ή Ανώτερη Λογική .
Τρέλα είναι να κοιτάζεις ουρανό και να φαντάζεσαι ότι αυτό κάπου τελειώνει και ότι από πίσω κρύβεται κρυμμένος ο Θεός.
Τρέλα είναι να απέχεις από την εξευγένιση του πνεύματος με μια προσπάθεια αποφυγής της ειλικρίνειας στον ίδιο σου τον εαυτό.
Τρέλα είναι να νομίζεις πως το ηλιοβασίλεμα στιγματίζει το χρόνο ενώ απλά η Γη περιστρέφεται αιώνια
Τρέλα είναι να αποξενώνεσαι από τον ίδιο σου τον εαυτό και να καταφεύγεις να κατανοήσεις τους άλλους όταν απέχεις από την κατανόηση του δικού σου είναι.
Τρέλα είναι να καλωσορίζεις την αλλαγή χωρίς να έχεις προσέξει και παρατηρήσει τι είναι αυτό που πραγματικά αλλάζει και απλά δέχεσαι , μόνο και μόνο γιατί χρειάζεσαι αλλαγή.
Τρέλα είναι να νομίζεις ότι επειδή η ψυχή σου είναι αγνή κάποιος θα ρθει να σε πείσει ότι πίσω από την αγνότητα αυτή βρίσκεται μίσος και απέχθεια.
Τρέλα είναι να επανέρχεσαι σε ένα στάδιο ακριβώς εκεί που άρχισες να σκέφτεσαι κάτι για να αποδιοργανώσεις μια συνέχεια της δικιάς σου νόησης ώστε να προκληθεί αυθόρμητη σκέψη .
Τρέλα είναι να καταλαβαίνεις απολύτως αυτά που γράφω τώρα κι όμως να μην έχεις παραδεχτεί τίποτε από όλα εκείνα που ταιριάζουν στον δικό σου χαρακτήρα
Τρέλα είναι να ζητάς συγγνώμη από σένα όταν αυτό που έκανες σε ωφέλησε προς το καλύτερο.
Τρέλα είναι να φαντάζεσαι πως τα διεστραμμένα μυαλά είναι που πράττουν τον κανόνα και έτσι απλά να το αποδέχεσαι χωρίς να αντιδράς.
Τρέλα είναι να καθηλώνεσαι και να βλέπεις τηλεόραση χωρίς να θέλεις να την κοιτάξεις απλά γιατί σου έχει γίνει συνήθεια να σου αρέσει να λαμβάνεις ηλεκτρομαγνητική ενέργεια.
Τρέλα είναι να αντικρίζεις τη Λογική σαν ένα σωτήριο μέσο ικανοποίησης της επικοινωνίας χωρίς να δίνεις σημασία στα αισθήματα σου παρά μόνο στα λόγια που τα περιγράφουν.
Τρέλα είναι να νιώθεις τρελός σε μία κοινωνία τρελών όταν γνωρίζεις ότι είσαι λογικός και αν συνεργαστείς μαζί τους θα μετατραπείς κι εσύ ο ίδιος σε ένα τρελό παρασκεύασμα μιας απάνθρωπης πορείας της ανθρώπινης ιστορίας.
Τρέλα είναι να κατέχεις την αγάπη σαν να ήταν τρόπαιο γαλήνης κι εξημέρωσης και να ξεχνάς ότι μοιράζεται χωρίς όρους, χωρίς να χρειάζεται καν να το σκεφτείς για να το κάνεις.
Τρέλα είναι να αντικρίζεις τα δικά σου λόγια και να αποδέχεσαι ότι αυτά που λες είναι οπωσδήποτε τα πιο λογικά πράγματα που ποτέ κανένας έχει εκφράσει μόνο και μόνο γιατί νιώθεις μοναξιά.
Τρέλα είναι να κοιτάς από την άλλη όταν αρχίζεις πραγματικά να επικοινωνείς χωρίς λόγια αλλά με ματιές του σώματος με κάποιον.
Τρέλα είναι να νομίζεις πως η τρέλα πάει στα βουνά όταν πάει στα μυαλά των ανθρώπων στην πόλη του τσιμέντου.
Τρέλα είναι να υπάρχεις εσύ κι εγώ χωρίς να μπορούμε να καταλάβουμε πώς όλα αρχικά ξεκίνησαν.
Τρέλα είναι να νομίζεις ότι η αλεπού είναι πιο πονηρή από τον άνθρωπο.
Τρέλα είναι να θαυμάζεις πως δύο παιδιά μαλώνουν μόνο και μόνο γιατί εσύ φταις που μαλώνουν.
Τρέλα είναι να αντικρίζεις λογική και να συμπάσχεις με την πάρτη σου που ήρθε η ικανοποίηση μιας λεκτικής επεξεργασίας που θα ανακουφίσει τα έντονα αισθήματα σου.
Τρέλα είναι να συμμετέχεις σε μια βλακώδη επεξεργασία σκέψης μόνο και μόνο για να δεις αν καταλαβαίνεις το χωρίς νόημα , το ανόητο.
Τρέλα είναι να μοιάζεις λογικός όταν όλοι γύρω σου είναι τρελοί και κανείς δεν αποδέχεται την σημασία της ερμηνείας της έντονης αγάπης σαν μία μορφή εξημερωτικής αλλαγής συμπεριφοράς προς τον συνάνθρωπό σου .
Τρέλα είναι να θες να κατουρήσεις και να μη βρίσκεις μέρος κάπου για να κατουρήσεις.
Τρέλα είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου